Dåligt samvete–Bad feelings

Fick i går kväll för mig att börja städa i skåpen i förpiken. I första skåpet låg ett 3 år gammalt dåligt samvete. Raskt beslöt jag mig för att NU ÄR DET DAGS! Tyget till dynorna i salongen plockades fram och jag började mäta och fundera och klia mig i huvudet och undrade hur jag hade tänkt mig det hela, om jag nu tänkt överhuvudtaget.
För att jag skall få tyget att räcka till alla dynorna i salongen måste jag komplettera med något annat tyg att ha på baksidan av dynorna. Tur att vi redan bestämt oss för att åka till Ikea i morgon.

Men för att inte göra misstagen i det fina tyget, så offrar jag några gamla lakan och syr provfodral i. Kan då använda lakanstyget som mönster.

Jag lär vara sysselsatt ett tag iallafall.

Dynprojekt 

Det nya tyget? Nä nä det får ni vänta på ett tag. 

 

Inlägg 2/100

 

IN ENGLISH

Last night I started started to go through the cupboards in the fore cabin. Very soon I discovered a 3 year old forgotten project. I changed project from cleaning to sewing. New cloth to the sofa in the saloon will be reality!
I realize that I didn’t hade the project really clear for me when I bought the fabrics at the market in Aghios Nikolaus, Crete some years ago. It is very tight to get it to last to all cushions. So I start to make a pattern out of old sheets.

Then on Ikea tomorrow I really hope to find some cfabrics to have on the back of the cushions.

Picture of the fabrics, No no, not yet. The after picture will come when it is ready.

 

Post 2/100

Annons

4 kommentarer

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s