Interiör

Salongen med matbord som man kan sitta 8 personer runt. Man lägger i en extra skiva mot den lilla soffan. Ovanför den lilla soffan kan man dra ut en extra säng och har då 7 sängplatser.

Salongen

Köket, med alla bekvämligheter. Kylskåpet som är öppet i framkanten, diskmaskin, tvättmaskin, micro, gasspis m 2 lågor och ugn, tryckvatten varmt och kallt.

Köket

Förkabinen, med gott om skåp att stuva i. Den vänstra kojen kan man utöka till en dubbelkoj och har på så sätt 3 kojplatser. Förkabinen är ett vattentätt utrymme. Innanför skåpen rakt fram är ett vattentättskott till ankarbox och segelstuv som man kommer åt från utsidan. Förkabinens dörr kan förseglas så att ev vatten inte kommer längre än till detta utrymme

Förpik

Främre toaletten med stuvutrymmen bakom toaletten. Anledningen till att det är öppna fack är att luft skall kunna cirkulera för att minska risken för mögel när man är på varmare breddgrader. Här finns även

Främre toaletten

Akterkabinen eller Captains Cabin. Vår version av Amel Super Maramu är utrustad med ett litet bord istället för en koj. Tillhöger en dubbelkoj 140 cm bred. Man sover med lätthet 2 personer i den tackvare att den ena sidan av sängen ansluter direkt mot väggen. Det gör att sängen känns bredare än vad den är.

Akterkabinen är även den ett vattentätt utrymme på samma sätt som förpiken. Man förseglar dörren och båten kan fortsätta att flyta. Akter om akterkabinen finns det ytterligare ett vattentätt utrymme, stora akterstuven som bara kan nås från akterdäcket.

Akterkabin

Den aktre toaletten ser i stort sett likadan ut som den främre. Det rostfria röret ovanför toan är till för att Eberspräck värmaren skall kunna värma upp akterkabinen. En positiv bieffekt är att även toan blir varm

Aktertoa

Här är motorrummet. Där samsas vår motor med dieselgenerator och varmvattenberedare, watermaker och annat elektriskt. Även detta utrymmet är vattentätt. Enda ingången till motorrummet är från sittbrunnen.

Motorrum