Blogg 100 en utmaning – Blogg100 a challenge

Så var det dags igen. För tredje året irad skall jag försöka blogga eller twittra eller både och en gång om dagen i 100 dagar. Första året har jag för mig att jag fixade 75 dagar förra året var förutsättningarna egentligen jättebra, då vi seglade norrut längs öarna i Östra Karibien och sedan över Atlanten. Men tekniken var inte riktigt med oss. Under en vecka hade vi jättedålig kontakt med internet och att köra bloggandet via satellit bara för att slutföra uppdraget kändes inte riktigt ekonomiskt motiverat. Så jag hoppade av. Men skam den som ger sig. Tredje gången gillt heter det ju.

Förra året var det 400 bloggare som gjorde 10.000 blogginlägg, 7000 Twitterinlägg och 3000 Facebook inlägg. Sök på #blogg100 så får du fram oss som är med.

Vill du också vara med: http://bisonblog.se/2016/02/blogg100-femte-aret-i-rad/

Vill du läsa mer om 2015 års Blogg100: http://bisonblog.se/2015/06/sa-gick-blogg100-2015/

 

Blogg100 logotype

 

IN ENGLISH

It is time again. For the third year in a row, I will try to blog or tweet or both, once a day for 100 days. This is a swedish challenge for bloggers.

The first year, if I recall right I managed 75 days. Last year the conditions were really great when we sailed north along the islands of the Eastern Caribbean and then across the Atlantic. But the technology was not really with us. For a week we had very poor internet and blogging via satellite just to complete the mission did not feel economically justified. So I dropped out. But third time lucky they say.

Last year it was 400 bloggers who made 10,000 blog posts, 7000Twitter posts  and 3000 Facebook posts. Search # blogg100 and you will find many that participate. I guess most of the blogs are in swedish since it is a swedish challenge.

Annons

5 kommentarer

  1. Roligt för oss som följer! Men kan förstå att det är knepigt om tekniken sviker! Själv bloggar jag varje dag ändå, så jag känner inte att jag behöver gå med i Blogg100 😉

  2. Och jag har insett min begränsning på annat sätt; skriver 10 men nu 5-årsdagbok. 3a4 rader per dag men ibland går det en vecka innan dessa rader fylls (ur minnet – ack ja ack ja) och inte kan jag hävda brist på teknik. Peppar och panna finns ju Håll igång Ann-Sofie, du har ordet i din makt!

  3. Heja, heja! Jag tar inte utmaningen i år, det orkar jag inte känner jag. Tyvärr, måste jag säga, för det är alltid roligt med utmaningar 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s