Factory Outlet

Mellan Catania och Enna här på Sicilien finns en, i mina ögon, stor Factory Outlet. Det är ett stort shopingcentra med ca 200 utförsäljningsaffärer för i princip alla klädes/mode märken du kan tänka dig. Gant, Puma, Guccu, Dolce & Gabbana, Armani, Villeroy Boch, Adidas, Lindt, Michael Kors mfl mfl. Man känner sig ganska lyxig när man vandrar ut och in i alla dessa butiker, som man på Fina Gatan inte hade blivit insläppt i.

Några av oss gjorde riktigt fina klipp, t ex Levis jeavs för 46 Euro/par. Nike träningsskor för 29,  osv. Trötta men nöjda med dagen åkte vi hemmåt. Tir att vi redan tidigare bestämt oss för en middag på stan.

Påskfirandet har redan börjat och vi höll på att hamna mitt i en stor procession till Jungfru Marias ära. På vägen tillbaka till båten var det en procession med Jesus på väg till Golgata som vi precis missade.

Kommer nog att bli mycket av detta hela helgen.


Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s