Övergiven -Deserted

På P-platsen här vid marinan står det en Volvo med ett båtsläp. Ibland är det en båt på släpet. Ibland är det luft i Volvons däck, men oftast inte. Volvon ser hyfsat OK ut, iallafall med italienska mått. Inga bucklor eller repor. Bara övergiven.

IN ENGLISH

In parking lot at the marina there is an Volvo with a boat trailer. Sometimes there is a boat on the trailer. Sometimes the wheels are filled with air but most of time they are flat. The car serms quit OK. At least compared with the italian standard. There are no scratches or vidisible damages. It is just deserted.

Annons

En kommentar

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s