Hard work

Städning tillhör inte till min favorit syssla som ni säkert vet. Men nu var gränsen nådd. Båten behövde en ordentlig genomgång.

Det innebar att prylar förflyttades fram o tillbaka allt eftersom städningen fortskred. En stor fördel med detta var att varje pryls rätt till att vara på båten validerades varje gång man flyttade på den. Mycket befanns inte ha rätt till fortsatt hemvist på båten. Idag vid 15-tiden var städ, flytt och validering klar. Båten är många kilo lättare och vi är otroligt nöjda med vårt jobb. En eller två sådana här rundor till så är vi nog av med allt ”bra-att-ha”.

  
IN ENGLISH

Cleaning does not belong to my favorite chore as you probably know. But now, the limit was reached. The boat needed a thorough overhaul.

It meant that stuff moved  back and forward as the cleaning progressed. A great advantage of this was that each items right to be at the boat was validated each time it was moved. Much was found not to be entitled to continued residence on the boat. Today at 15 o’clock was cleaning, removal and validation completed. The boat are several kilos lighter, and we are very satisfied with our job. One or two such rounds like this and our stock of ”nice-to-have” will be reduced to a minimum.

Annons

4 kommentarer

  1. Ja man får nog a flera städningar för att få bort alla ”bra och ha saker” problemet kan vara att agen efter man slängt dom så skulle de varit bra att ha tror jag.

  2. Då får man svära en ramsa och antingen åka till affären eller hitta en annan lösning. 😊😳

  3. Good thinking and doing! Jag skall försöka få oss därhän!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s