I underbar sommarvärme och ingen vind samlades vi seglare på den grillplats som marinan gjort i ordning åt oss.
Bord med bänkar, två rejäla grillar en arbetsbänk med rinnande vatten och en pizzaugn!
Idag blev det ingen pizza, det för bli när vi inte är så många.
Mycket gott låg det på grillen idag och även mycket gott på det gemensamma bordet.
Vad vi grillade? Kycklingfilé fylld med chèvre, kryddat med salt, svartpeppar och chili.
IN ENGLISH
Sunday is BBQ time. The Marina has arranged with at BBQ area for us sailors and equipet it with two large BBQ, a working space with fresh water, tables and benches to sit on. Even a pizza oven! but we are a bit to many to make pizzas on the Sundays.
There were a lot of goodies on the grill and on the table with side dishes ( I know there is a better word, but it won’t pop up in my head right know)
What did? Chicken breasts filled with Chèvre (soft, french goat cheese) spiced with salt, black pepper and chili powder.
Så härligt och så gott det ser ut!
Ser verkligen gott ut, nu blev jag hungrig……
Oj, vad det ser gott och smarrigt ut!