Bättre sent än aldrig

Jo då, det blev jul även på Lady Annila. Med ett litet julbord denna gång. Bara 3 sorters sill mot normala 6. Inga korvar varken “prickikorv” eller prinskorv och ingen Janson eller ansjovispaj men vi blev nöjda ändå.

När jag i Trinidad hittade vad jag tolkade som lättrökt benfri skinka blev jag överlycklig och köpte en på 3 kg till det facila priset av 165 SEK. Men nu vet jag att det är bara Sverige som har svensk julskinka……. Inget större fel på skinkan men väldigt långt från vår julskinka.

En hemlagad lantpaté med tillika hemlagad Cumberlandsås blev årets höjdare.

På Jonas enträgna begäran så köpte jag räkor på marknaden i Trinidad som jag kokade och frös in för att göra räksallad till julafton. Det blev en räksallad och alla utom jag tyckte den var supergod. Räkorna här i tropikerna har en metallisk bismak som jag tyckte förstärktes när jag gjorde räksalladen. Men men, man kan inte lyckas alltid.

DSC_0015 DSC_0017

Tomtar och ädla drycker fanns även det på bordet

DSC_0018

 

Så nu när hela familjen är samlad blir det lite segling och några utflykter.

 

Stay tuned!

Annons

En kommentar

  1. Man får ju göra det bästa av situationen, men det bästa är väl iaf att familjen är samlad. Ha nu ett gott nytt år. Kram på er alla fyra..

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s