BLT/ Clubsandwich index

Så var det då dags att  komponera en egen Club-Sandwich. För hur svårt kan det vara?

Steka upp tunnt skivade kycklingbröst, lite bacon, sköra bröd, sallad och tomat. Tre brödskivor smöras den ena på båda sidorna. Varva resten av ingredienserna stick en bambupinne igenom mackan för att hålla ihop. Servera med en klick Coleslaw och en näve chips. Om du inte ids fixa goda pommas.

Enligt make o gäster blev kompositionen en 4 av 5

 

IMG_5738[1]
IN ENGLISH

So the time has come to compose my own Club Sandwich. How hard can it be?

Fry the thinly sliced chicken breast, a little bacon, brittle bread, lettuce and tomato. Three slices of bread with butter one on both sides. Layer the remaining ingredients engraving a bamboo stick through the sandwich to hold together. Serve with a dollop of coleslaw and a handful of chips. If you can not be bothered to fix good french fries.
According husband o guests composition was a 4 out of 5

Annons

5 kommentarer

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s