Läsvärt

Ibland så får jag för mig att läsa en ”riktig” bok, dvs inte en e-bok. När så en båtkompis ger ut sin första bok så fick det bli en riktig bok. 

Bara omslaget gör att man vill sträckläsa boken.

Det är en spänningsroman, inte en deckare och inte en roman utan något mittemellan. Det är många personer inblandade men jag tycker nog att Katinka Bille lyckas hålla dem åtskilda och det är inte allt för svårt att hålla isär karaktärerna när man läser. Boken är spännande från första början. Jag har haft lite svårt att lägga den ifrån mig. Den börjar med att en flicka försvinner. Hennes försvinnande gör att en massa gamla hemligheter behöver nystas upp. Handlingen utspelar sig på Flatön i närheten av Orust o Tjörn och det är främst tre kvinnor vi får följa.

Boken finns både som e-bok och som pappersbok och du borde kunna få tag på den i din bok handel. Om inte så adlibris.se, amazon.com och dito.se

En bok jag varmt rekommenderar

  
IN ENGLISH

Sorry dear friends, today I am speaking of a swedish book that is not translated into english. It is written by a friend of mine and I was really taken by the book.

It is about three womens destiny and history and a lot of old secrets that at last has to be revield.

Annons

6 kommentarer

  1. Jag är långt ifrån bokläsare … ögonen går i kors och jag somnar. Men finner jag den som ljudbok så ska jag nog köpa den. Fast är det en gråthistoria så är det kanske en dålig idé eftersom jag ofta lyssnar när jag reser till och från arbete. 🙂

  2. Inte ljudbok bara läsa antingen elektroniskt (e-bok) eller papper. Är definitivt ingen snyftare, mer nagelbitare

  3. Fattar inte varför det står farmorsbloggen som avsändare? Det var ju flera år sedan jag bytte namn till Katinkabloggen? Hmm… mystiskt.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s