Beslutsångest – Decision trouble

Köpte en reseguide över Sicilien och nu har vi världens belsutångest. Inser att vi inte hinner med allt men vad skall vi hoppa över……

Så just nu består dagarna av reseguides läsande och googling. Ganska trevlig sysselsättning, men så lätt att fastna i någon fascinerande artikel.

Har du varit på Sicilien? Vad skall vi inte missa?

 

reseguide

 

Downloaded a travel guide for Sicily and now we are in a trouble some situation. What shall we see and what shall we skip. Everything in the guide sounds so marvellous.

So here we are, reading, googling and trying to decide on when to go where. Pretty nice actually, but so easy to get caught in an interesting articel.

have you been here? What shall we not miss?

Annons

10 kommentarer

  1. Villa Romana del Casale eller populärt Villa Armerina är verkligen värd ett besök. även om vi inte är överdrivet kulturella så är nog denna villa ett bestående minne. hälsar S/Y Aniara från Marina di Olbia på Sardinien, där vi övervintrar.

  2. Vi körde runt hela Sicilien i augusti. Rekommenderar i första hand Taormina, Syrakusa och Noto. Udden San Vito Lo Capo är också fin och kanske staden Trapani. I övrigt är Sicilien tyvärr fullt av sopor, så man behöver inte se allt 😉 Vi har samlat våra restips här:

  3. Jag försökte skriva en länk, men om jag anger den kommer inte min kommentar fram… Vi har en blogg som heter freedomtravel. Det är .se efter och under ”restips” har vi skrivit om Sicilien.

  4. Är inne hos er emellanåt 😊 ska leta reda på vad ni skrivit om Sicilien. Konstigt med länken får jag kolla upp.

  5. Kul att du tittar in på vår blogg ibland. Jag följer er blogg i Bloglovin, men inte sedan jättelång tid tillbaka. Ja, när det gäller kommentarer så kan jag inte heller ange min websida i fältet, då kommer inte kommentaren fram. Kanske tror den att det är spam och sorterar bort? Vi var inte i Erice… Var på Sicilien är ni nu? Vi kan hålla med om att gasol är ett elände, vi har jämt problem! Det ska alltså finnas en liten station nära Pozzallo som fyller svenska tuber. Vi fick det tipset av andra. Åkte aldrig till stationen själva dock eftersom ställplatsägaren hjälpte oss. Men det låg nära ställplatsen tror jag, som hette Salvamar. Ja då var vi kanske i Trapani samtidigt!? Synd att vi inte visste! 😉

  6. Vi är i Licata. Tack för tipset om Pozallo, ytterligare en anledning att hyra bil. 👍😀

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s