Atlanten dag 10 Lördag–Atlantic Day 10 Saturday

FOR ENGLISH SEE BELOW

 

Idag är tredje dagen med regn. Inte ihållande men nästan. De flesta skurarna passerar mer eller mindre obemärkt förbi, medan andra har lite mer vind i sig. Vindstyrkan idag har varierat mellan 5 och 40 knop. Men riktningen har hela tiden varit den samma, slör. Byarna på uppemot 40 knop är väldigt korta så lagom som man har revat seglet så är den över.

Inget speciellt har hänt, Jonas har slipat våra knivar och jag har gjort en gryta av köttet från igår. Den tar vi till middag imorgon, idag blir det Lasagne. Men inga grönsaker. De tog slut för några dagar sedan.

Position: N 31 19 00 W 043 37 50

Dygnsdistans: 158 sjömil

Kvar till målet: 856 sjömil.

 

IN ENGLISH

The third day with rain, today almost the whole day. It is beginning to be a bit damp inside the boat. We have hade winds between 5 and 40 knots from the same direction, reach.

Nothing much has happend, Jonas has sharpened our knifes and I have made a stew of the meat from yesterday. That will be dinner tomorrow. Today we will have Lasagna. No veggies they are finnished since a couple of days.

Position: N 31 19 00  W 043 37 50

Distance last 24 hours: 158 nautical miles

Left to goal: 856 nautical miles

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s