En lugn och skön helg

En riktigt slö och slapp helg har det varit. Mycket beroende på att Jonas är dålig och behöver hjälp med det mesta. Det har blåst ganska ordentligt så en tur med jollen in till land innebär att man blir ordentligt blöt, har man då inget egentligt ärende avstår man gärna.

Lite grand har blivit gjort, tvättat två maskiner tvätt, städat stuvfacken under golvet och börjat fundera över att sy nya överdrag till dynorna i salongen. Tyget har jag, men det är ett stort och utrymmes krävande jobb, så det stannar nog vid fundering ett tag till.

Vädret är blåsigt men soligt och varmt strax över 30 grader så att det fläktar lite är vi glada över.

Musik är ett viktigt i vardagen här i Karibien och det är nästan alltid något band som spelar någonstans. I Onsdags när jag var uppe på Shirly Hights var det både ett steelband (oljefat trummor) och ett reggae band som spelade. När vi kom ner till marinan igen, stannade vi till på en bar och där höll ett annat reggae band på att plocka upp sina instrument. Igår eftermiddag hade vi skön musik från en av strandbarerna. Gamla härliga låtar som arrangerats om till raggae. Musikstilen vittnar om att vi närmar oss Jamaica. Längre söderut i ö-kedjan är det mer Soca och Calypso.

Tyvärr kan jag inte bjuda på några musiksmakprov, internetet är lika dåligt som tidigare och jag är glad att jag får uppladdat text till er.

Ha en riktigt skön söndag, för det har vi.!

Annons

6 kommentarer

 1. Det låter ju trevligt, men hoppas att Jonas blir bra snart. Hälsa honom så gott. Kram

 2. Härligt att höra!

  Hälsa Jonas att jag också har knäckt revben! 

   Ramlade ute. .Men Sune mår   bra!  

  Kram Ulla / Sune

  Skickat från Yahoo Mail på Android

 3. Synd att Jonas skadat sig, men det skadar kanske inte att ligga still ett tag.
  Revbenen tar väl ett tag att läka ihop, vi får hoppas det går fort, så ni inte drabbas av lappsjuka eller vad man nu drabbar av i Karibien.

 4. Det är iallafall trevligare att ligga stilla här än på förra stället där dt inte fanns något annat att göra än att snorkla.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s