Dingy Donut Ride

Det är ingen som helst risk att bli sysslolös här på Grenada. Varje vik har minst en liten marina, en liten restaurang och en bar. Alla har någon form av evenemang en, två eller sju gånger i veckan. Till detta kommer de evenemang som skapas av oss yachtisar. Det kan vara yoga, Domino, Noodeling, BBQ på stranden för att fira något osv. Sedan har vi utbudet av evenemang i St Georges. Så har man tråkigt får man skylla sig själv!

Tikki Bar, som är vår närmsta bar/restaurang har evenemang 6 dagar i veckan. Allt från Pizza kväll (köp 2 betala för 1), Frågesport, Bingo (med riktigt fina priser), Söndagsbio, konserter osv. Vår kompisbåt Argosea är riktigt bra på det här med frågesport så vi har deltagit ett antal gånger och hamnat på prispallen!!

För någon vecka sedan så vann vi! Jipppi!! Priset var en tur med en Dingy Donut, 3 pizzor och en back med öl. Pizzan och ölen var ju helt OK, men den där rackarns Donut båten kunde vi vara utan. Men det gick inte att få öl o pizza utan Donutbåten, så då fick det bli så.
Så i söndags blev det av. Faktiskt riktigt trevliga 2 timmar med sol!!

DSC_0033

Vi är färdiga, pizzan varm och ölen kall, men var är Donuten??

DSC_0034

Aha, snart färdig!

DSC_0036 DSC_0037

Pizzan och ölen på plats och vi kunde ge oss iväg.

Donuten är utrustad med en 15 hästars utombordare, men pga utformningen av “båten” går det inte speciellt fort.

DSC_0039

Vi puttrade iväg till en strand vi inte varit vid tidigare och knöt fast oss i en boj medan vi inmundigade matsäcken och badade.
Sedan blev det en tur längs stränderna i viken och tillbaka till utgångspunkten 2 timmar senare.

Det blev trots allt en trevlig eftermiddag!

Annons

2 kommentarer

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s