Man ska inte klaga

Efter att ha avnjutit lunchen i solen i sittbrunnen så lade vi oss ner för att vila ögonen en stund. Vi hade väl inte mer än hunnit lägga oss ner så öppnade sig himmelens alla portar och vi fick ett ordentlig skyfall. Gissa om vi fick brått att stänga alla luckor och rutor. Det var inga problem att somna om och dessutom så slapp vi slösa vårt watermaker vatten för att spola bort saltvattnet. Så varför beklaga sig att det regnade!

Laga middag hade ingen av oss lust med idag. Det är konstigt vad länge en natts dålig sömn sitter i. Så vi sjösatte jollen och tog oss in till Tikki Bar och avnjöt varsin pizza. Pizzorna här är de godaste vi hittills ätit utanför Italien, tunn och krispig botten. Ost som inte är för salt och gott annat “pålägg” oxå.

Fredag på Tikki Bar innebär musikunderhållning. Steelband och disco stod på menyn.Steelband orkestern bestod av ca 10 personer och faktiskt, ursäkta Trinidad, men de lät bättre än de stora banden vi lyssnade på under karnevalen.

Men bilder och ljudbevis får ni vänta på. Internet är så väldigt långsamt här att jag får timeout hela tiden. Suck…….

Annons

En kommentar

  1. Det är inte helt fel med en liten lur efter lunch.
    Vi längtar inte efter regn men lite värme vore inte fel. Solen skiner men det blåser rätt bra från norr så det är ingen värme inte ens i lä. Men som sak´gt vi ska inte klaga hellre sol om än kallt, än gråväder. Kram på er.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s