Sista minuten

Varför skall allt behöva hända i sista minuten?

När vi kom hit till Trinidad den 22 februari så hade vi en del jobb vi behövde hjälp med på båten. Svetsning av rostfritt, service av utombordare och lagning av ett segel. Alla tre företagen kontaktades den 23/2 och ingen av dem hade något problem med att leverera före den 6 mars trots karneval.

Segelmakaren, inga problem leverans i tid och jobbet ser ut att vara riktigt bra gjort.

Utombordaren servicen fixad som utlovat på den ena. Men så fick vi en köpare på vår gamla motor och behövde en genomgång av den innan vi sålde den. Motorn startade perfekt på Las Palmas men nu ville den inte vara med. Visst är det typiskt. Killen hade fortfarande inga problem med att fixa det hela före den 6/3. Men så strulade leveransen av reservdelar till det hela. Men motorn blev iallafall klar och kunde levereras till oss igår morse.

Det rostfria jobbet innebar att svetsa till en “böj” på staget till vindgeneratorn så att den kom längre akter ut, att laga vår badstege och reparera winschen till genuaskotvagnen.

IMG_1563

Nu kan mesanens dirk inte fastna i vindgeneratorn längre!

Han kom strax efter lunch för att montera och fixa det sista när han var ombord. Vi var tvungna att lämna före kl 15 för att inte få en natt till i marinan. Det blev en natt till i marinan……
En viktigt del till genuaskotvagns winschen tappades i vattnet och han blev tvungen att göra en ny.

Men inget dåligt som inte har något gott med sig. Vi fick tillfälle att vara med på Cocktailpartyt som marinaledningen bjudit in till. Fri middag och fria drinkar Tackar som bjuder.

IMG_1559 IMG_1561

 

Så förhoppningsvis kommer vi iväg idag istället.

Annons

En kommentar

  1. Inget ont utan att det har något gott med sig. En devis som tycks stämma.
    Fantastiskt ändå att de flesta klarade det på utsatt tid.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s