Bloglovin

Hur gör ni för att hålla reda på de bloggar ni följer? Själv så har jag ett erbarmligt dåligt minne så innan jag hittade en portal där jag kunde lägga upp bloggar jag gillar, oavsett vilken plattform bloggen var skriven på så var det en lista bredvid datorn som gällde. Eller så satt man där och funderade, över den där tjejen som skrev så himla roliga inlägg om XXXX. Eller undrar vad som hände med den och den båten osv.

Så blev jag tipsad om Bloglovin. en portal som man enkelt söker efter och lägger upp de bloggar man vill läsa. Bloglovin känner av när det finns nya inlägg och lägger upp dem som oläst. Så hade man inte att göra innan så … Skämt å sido, man kan markera alla som lästa om man inte orkar titta igenom eller bara markera sådant som för tillfället inte vill läsa. Men man missar inga intressanta inlägg längre.

Du kan ladda ner Blogovin till din telefon eller tablet och på PCn går du till www.bloglovin.com och registrerar ett konto, sedan är det bara att lägga till bloggar. www.sailinglife.se där kan du klicka på länken i höger menyn Följ oss via Bloglovin.

Men hur gör du? Har du något annat bra förslag?

 

bloglovin

 

IN ENGLISH

How do you keep track of the blogs you follow? Self, I have a bad memory so before I found a portal where I could save/follow blogs I like, regardless of the platform the blog was written on it was a list next to the computer that mattered. Or you sat there and pondered over “that girl who wrote so very funny post about XXXX”. Or wondering “what happened to the boat” and so on.

So I got tipped off on Bloglovin. A portal to easily search for and add up the blogs you want to read. Bloglovin senses when there are new posts and show them as unread to you.  You can mark all as read if you can not be bothered to look through or just mark those who you currently do not want to read. But you will not miss any interesting posts anymore.

You can download Blogovin to your phone or tablet and on your PC go to http://www.bloglovin.com and register an account, then just add blogs. On http://www.sailinglife.se I have added a quick link for you. Just click on the link in the right menu Follow us via Bloglovin.

But how do you do? Do you have any other good suggestions?

Annons

5 kommentarer

  1. Det finns en hel del RSS-feedtjönster, jag har provat några. Fastnade till slut för feed-funktionen i mitt email-program. Allt (mail, feeds, kalender, kontakter) samlat i samma lilla program – perfekt för mig!

  2. Vet inte riktigt hur det funkar. Eller jo jag vet, men får ändå inte till det. Önskar att bara wordpress fanns, det är sååå mycket enklare. 😉

  3. Håller med. Men WordPress appen är dålig på att uppdatera när någon gör nya inlägg.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s