Hur många bloggar finns det? – Lots of blogs out there?

ITALIEN, SICILIEN, LICATA. Att vara med i #blogg100 ger otroligt mycket. Inte bara över att man måste fundera över sin vardag, vad som händer och sker och sedan att få det på pränt. Utsn alla dessa underbara bloggar om alkt mellan himmel och jord som plötsligt dyker upp i ens flöde på Facebook. Vi är 3-400 st som utmanar oss själva och peppar varandra i utmaningen att skriva ett inlägg om dan. Det gör att man har ungefär en blogg om dagen att läsa under ett år!

Hur hittar man alla dessa #blogg100 bloggar? Gå till google och sök på #blogg100, bläddra till sidan två så visas massor av bloggar. Eller sök på Facebook, Twitter el Instagram med hash-taggen så ska ni hitta även där.

 

IN ENGLISH

ITALY, SICILY, LICATA. Sorry dear non-swedish speaking friends. This is about how to find bloggs that participate in the swedish challenge Blogg100. Most of the 3-400 bloggers that participate writes in swedish. Make a Google search for the hash-tag #blogg100, move forward to page 2 and onwards. You will find a lot and hopefully someone in english.

The use of hash-tag (#) is pretty common today. So if you find one that you find interesting. Try to Google it or use it for search at Facebook, Twitter or Instagram and if you are lucky you will find other blogs that uses the same hash-tag.

 

Annons

3 kommentarer

  1. Jag har hittat några riktigt bra ”nya” bloggar genom att vara med i Blogg100-utmaningen, det är himla kul! Det är fantastiskt vad folk lägger ner tankekraft och tid på sina bloggar 🙂 Jag är ju en av alla dem som också gör det så jag om någon vet ju hur mycket det ligger bakom en fin blogg när jag läser den 🙂
    /Linnea i Bayern

  2. Hittat några ”nya” bloggar som jag följer … kul idé med #blogg100 😀

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s