Promenad och bankomat jakt

I går kväll blev det middag på lokal. Enda kriteriet vi hade var att de skulle acceptera kort och se någorlunda trevligt ut. Stället vi hittade huserar i ett knall orange hus och såg väldigt trevligt ut. En stor skylt talade om att de accepterade kort så vi gick in, fick ett bord för fyra ute på terassen. Terassen var byggd ut över stranden så middagskonversationen kryddades med ett härligt vågbrus.
Eller som Jonas sa, detta ljudet är underbart när man är på land men fasansfullt när du är i båten.

Varför var det så viktigt med kortbetalning? Jo vi var helt utan kontanter, jag tror att jag hade ca 2 € i mynt och Richard hade ca 20€. Bankomaten som skulle finnas i byn var sönder, enligt personerna vi frågade så det var lite spännande.

Idag åkte vi in till byn framåt eftermiddagen, första målet var bankomaten. YESSSSS den fungerade! Å så skönt med lite cash i fickan igen.
Nästa mål var att checka ut, dvs fylla i en massa uppgifter om båten och oss själva och sedan få en stämpel på pappret som talar om att vi får lämna landet.
Men vi kände för att röra på oss lite mer, så vi tänkte gå upp till ett vattenfall ca 1 tim promenad upp i regnskogen. Vägen följde en flod och när vi kom fram till stället där vi skulle korsa floden, vände vi om istället. Det var inget vatten i floden vilket då innebär lika lite vatten i vattenfallet.
Men influensan sitter i fortfarande, denna promenad tog musten ur mig fullständigt, så vi avslutade eftermiddagen med var sin öl på en av de många barerna.

Nu puttrar middagen på spisen och sedan blir det nog en film eller nåt. Imorgon ska vi upp tidigt. Vi har ca 40 sjömil framför oss och det lär ta ca 7 timmar.

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s