Franska båtar och toaletter

Nu får nu ursäkta det lite smaklösa ämnet, men det irriterar mig något sanslöst mycket.
Jag tror inte det finns någon modern båt idag som inte är utrustad med toalett, iallafall inte en båt som används som bo- och cruisingbåt. Möjligtvis att de inte är utrustade med tankar för avfallet men det är en annan sak.

Tre gånger på lika många veckor har franska damer, nej förresten kärringar, klättrat ut på badbryggan hivat upp kjolen/ner shortsen och hukat sig för att göra sina behov. Oavsett vilket behov!!! Oavsett om de har publik eller inte! Den senaste kärringen hade i alla fall den goda smaken att avbryta när hennes vänner i sittbrunnen påtalade att jag hade upptäckt henne. Jag var på väg att ge henne en lång och ihärdig signal med mistluren.

Att resultatet blir det samma oavsett om man använder toan eller badbryggan är en sak. Omgivningen slipper iallafall att se det utföras.

Och hur i hela fridens där kan man gå ut på badbryggan för att pinka när man har fullt med folk i sittbrunnen???

Detta övergår mitt förstånd……

Annons

6 kommentarer

  1. Ohyfsat forvisso, men piss fran en frisk hund eller manniska ar sterilt och helt naturligt. Antikens Rommare anvande piss att tvatta klader i…
    ”No 2’s” ar inte sterilt och vi skulle inte klara oss sa bra om inte snalla tarm-bakterier fanns dar och hjalpte till med matsmaltningen. Jag pumpar No 1 ut pa direkten varsomhelst (jag har ett 2-vags valv pa toan…) och no 2’s gar genom en kvarn-pump (maserator…) vid toaletten till an tank i aktern tillsammans med tillsatt alkaliskt disk-pulver plus Sodium Hypochlorite och later det ligga dar och mogna i godan ro tills jag kan pumpa ut den sterila bruna stinkande sorjan (utan klumpar…) genom min nasta kvarn-pump monterad efter tanken. Antingen i oppet vatten eller diskret vid ett nattligt hogvatten. Detta ar mycket battre an vad stora stader gor i manga lander. Jag kan skamlost leva med detta och sover var natt med gott samvete. PS: Lustigt med franska damer eftersom jag for lange sedan lag fortojd bredvid en fransk bat och sag just det du beskriver – i en vacker grekisk hamn. Inga mera bad dar…

  2. Att vårt ”avfall” kommer ut i vattnet har jag inte så stora problem med, det är sättet .

  3. Visst fan är det otroligt! Läste för något år sen i något blad att damer från nämnda nation hör till dem som minst sörjer för sin personliga hygien inom EU. Huh! Men nu har vi i alla fall fått sol till Medelhavet! Hälsningar. Gus.

  4. En så’n där sak som om någon berättade det som ”tänk dig att…” skulle man säga att nä, det är helt otroligt och kanske skratta över den som har så tokig fantasi…. Bara att konstatera att mänsklig dumhet har inga gränser! Hur ”civiliserade” är vi egentligen?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s