15 dagar 22,5 timmar

Tog det för oss att korsa Atlanten. Innan vi lämnade Las Palmas så räknade vi med en överfartstid på ca 17 dygn.

Nu har vi droppat ankare i English Harbour på Antigua. Det är tyst. Det är stilla och vi väntar på att solen ska gå upp på riktigt. Än är det bara grå gryning här. Antigua ligger 4 timmar efter Sverige så här är fortfarande tidig morgon.

Nu skall vi bara checka in och sedan blir det champagen.

Tack för att ni följt oss på överfärden och tack för alla kommentarer. De värmer och det är så kul att höra era funderingar kring det vi gör. Hoppas att ni fortsätter att följa oss nu när vi ska utforska Karibien och alla dess öar och vikar.

Annons

14 kommentarer

 1. Gott nytt år! Vi tänkte på er när vi var på Teneriffa ( samtidigt) men ni låg nog vid La Gomera då. Teneriffa var ingen höjdare annars. Mycket trevligare på Madeira dit vi åker i slutet på jan.
  Verkligen roligt att följa era äventyr!
  Hälsning från Maja o Bror på Skaftö

 2. Så skönt! Det verkar ju ha gått väldigt bra. Om än lite tålamodsprövande emellanåt. Då får ni njuta ert värsta nu. Vi tittade på kartan. Det ser inte alls fel ut. Avundsjuka är fult, men annars……
  Kram från Eva och Jan

 3. STORT GRATTIS!
  En fin seglarprestation NI har genomfört på ett proffsigt sätt. Lite avundsjuka är vi ändå här hemma i grådiset. Gott Nytt År på Er alla och stort tack för de spännande reseberättelserna.
  Ann-Louise o Bengt

 4. Vad härligt att höra, att ni kommit fram. Nu kan vi sluta oroa oss för den gungiga resan. Ha nu en senkommen GOD JUL och ett GOTT NYTT ÅR.
  Puss o Kram

 5. Hipp hipp hurra 😊vad härligt att ni är framme o allt har ju gått ganska bra😉Det är härligt att följa er o vi är inte alls avundsjuka(lätt grön) Ha en God Jul o ett riktigt Gott Nytt År 🎆🎉🍸Kramar från oss alla Axelsöner

 6. Congratulations and well done.
  So glad that you have arrived safely. We have been following your blog with great interest. Wishing you all a very Happy New Year and a wonderful time exploring the caribbean.
  Love
  Sue & John

 7. Grattis och skönt att ni är i hamn välbehållna och att resan gått bra. Droppat ankaret betyder det att ni ligger ute vid Freemantle bay eller ligger ni ända in i viken vid marinan?
  Vi var på väg att köpa hummer för nyårsafton när ni ringde. Ni lär väl inte ha några problem att skaffa deilkatessen i Antigua antar jag.
  Ha det nu skönt med sol o bad o lite vila innan ni drar vidare.
  Kram till er alla tre.

 8. Vad skönt att ni är i hamn nu och att resan gick bra:)) bra gjort!!!
  Skönt med fast mark under fötterna?

 9. Fasiken! Jag blir imponerad. Alldeles nyss satt vi ju där i Las Palmas och webbade för fulla muggar, huxflux är ni på Antigua. Ett verkligt stort Lycka till på alla äventyr och hoppas vi ses soon.

  Tommy Andersson på BootCampen.

 10. Nu kan jag andas lugnt igen! Fast egentligen visstejag ju att ni skulle klara det bra!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s