Quantico

Har precis avslutat ett TV-serie maraton. Dvs på två kvällar har vi sett en hel säsong. Inte speciellt vanligt när det gäller mig o Jonas. Det är en amerikansk TV-serie om FBI aspiranter och deras utbildning. Ganska fascinerande hur enkelt det egentligen är att manipulera folk. Jag ska inte berätta för mycket bara att har ni inte sett den, leta reda på den på nätet!

http://m.imdb.com/title/tt4428122/?ref_=m_ttfc_tt

 

Have you seen Quantico? The TV  serie. Do it! Me and Jonas has just finnished season one in two nights. Just couldn’t stop watchin. Search on the net to find where you xan watch o line. I promise you will enjoy.

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s