Italiensk lunch -Italian lunch

Vilken lunch vi hade idag!

Tillsammans med två grannbåtar , en från Argentina och en från USA, samlades vi på grillplatsen och tände upp i den vedeldade ugnen. Här ska bakas pizzor. Jonas passade även på att röka lite kycklingbröst och griskött. Vi hade alla med oss den topping som vi ville ha. Theresa hade gjort pizza degen ocg jag gjorde en stor kastrull med tomatsås. Till detta italienskt vin och solsken. Tror inte att vi behöver mer mat idag….

  

   
    
   
What a lunch today! Together with our two neighbourgh boats, Argentina and USA, we decided to make pizzas in the wooden oven that is in the BBQ area.

Theresa made the dough, I made the tomato sauce amd then everyone contributed with toppings. Jonas took the opportunity to smoke some chicken and pork. And a lot of nice italian wine to rins everything down.

Gosh, I don’t think we need any more food today.

Annons

4 kommentarer

  1. Ser väldigt trevligt ut. Vi hade en Paellakväll, där vi tillsammans lagade Paella, jättekul hade vi. Resultatet blev att Mor o jag fick överta pannan sedan köpte vi stativ o brännare, så nu ska det bli Paella här hemma.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s