Fiskhandlarna i Port of Spain

Marknaden här i Port of Spain har jag nog skrivit om tidigare, men det finns så mycket att visa där ifrån.

T.ex när de styckar en Blue Marlin (en sorts svärdfisk)

http://youtu.be/6YbM-KR2xWc

 

Lobstersäsongen har börjat

IMG_1874

Sedan var det något som liknade bebishajar, men är nog något annat.

IMG_1875

Trini’s är som kineser när det gäller grisar och kycklingar. Man äter allt! Undrar vad de gör av gristrynen?

IMG_1877

I bunken bredvid låg något som såg ut som grissnoppar tyckte att de såg för äckligt ut för att ens fotografera. Men det visade sig vara grisknorrarna och de vet jag att de gör PigTail BBQ med, dvs de marinerar knorrarna och sedan grillas de och serveras i en smakrik sås. Det är inte speciellt mycket kött på knorrarna de är mest ben och brosk men trinisarna gillar väl när det knakar mellan tänderna. Jag avstår gärna rätten till deras förmån.

Rötter äter man gärna. Det är Jams, kassava, och en massa andra som jag inte vet namnet på. Här är alla olika rötter samlade i ett stånd, snyggt staplade.

http://youtu.be/eIK2YbNC3Eg

Överallt ser man dessa högar av pepparfrukter. De är STARKA och vackra.

IMG_1884

Den här killen hade en lätt överlastad transportkärra

IMG_1885

Att det även är pumpasäsong går inte att missa. Lastbilarna med pumpor står tätt på parkeringsplatsen.

IMG_1886

Annons

En kommentar

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s