Marknaden här i Port of Spain har jag nog skrivit om tidigare, men det finns så mycket att visa där ifrån.
T.ex när de styckar en Blue Marlin (en sorts svärdfisk)
Lobstersäsongen har börjat
Sedan var det något som liknade bebishajar, men är nog något annat.
Trini’s är som kineser när det gäller grisar och kycklingar. Man äter allt! Undrar vad de gör av gristrynen?
I bunken bredvid låg något som såg ut som grissnoppar tyckte att de såg för äckligt ut för att ens fotografera. Men det visade sig vara grisknorrarna och de vet jag att de gör PigTail BBQ med, dvs de marinerar knorrarna och sedan grillas de och serveras i en smakrik sås. Det är inte speciellt mycket kött på knorrarna de är mest ben och brosk men trinisarna gillar väl när det knakar mellan tänderna. Jag avstår gärna rätten till deras förmån.
Rötter äter man gärna. Det är Jams, kassava, och en massa andra som jag inte vet namnet på. Här är alla olika rötter samlade i ett stånd, snyggt staplade.
Överallt ser man dessa högar av pepparfrukter. De är STARKA och vackra.
Den här killen hade en lätt överlastad transportkärra
Att det även är pumpasäsong går inte att missa. Lastbilarna med pumpor står tätt på parkeringsplatsen.
Alltid intressant med marknader o det är ju inte alltid som råvarorna är aptitliga.