Lördag

Vaknar med ett ryck; Vad är klockan? Attans fem över åtta, orkar jag vattemgympan utan frukost? Konstaterar att det gör jag nog inte. Vänder mig om och slumrar en stund till. Men inser strax att jag MÅSTE upp.
Vad jag älskar morgnar utan väckarklocka!
Efter frukost hissar jag upp Jonas i masten. Vår Lupolight ankar- och tricolor lanterna ska bytas igen. Lupolight är kanon att ha att göra med. Bytte även denna mot garanti utan en massa krångel. Även denna gång var det ankarlanternan som krånglade. Hoppas felen inte återkommer.
När Jonas var uppe i masten och jobbade hände det som inte får hända. Han tappade en skruvmejsel. Jag var som tur var under däck. Skruvmejseln, den studsade på vårt däck och gjorde sedan ett jättehopp över till grannbåten.

Kollade väder infon på vår fina väderstation, 29 gr och 79% luftfuktighet. Phuuuuu Tur vi har nära till poolen. Passade på att köra ett halvt vattengympa pass. Tar andra halvan lite senare.

SY Mary af Rövarhamn avslutar sin 4åriga jorden runt segling idag. De tas emot av ett jätte uppbåd av folk. Måste kännas häftigt. På måndag är det skola och jobb för dem. Undrar hur det kommer att funka att komma tillbaka till vardagen så abrupt. Från att ha umgåtts hela familjen 24 tim/dygn till det ”vanliga” . Men vilken resa de gjort! Har ni inte läst detas blog kan jag verkligen rekommendera den http://www.symary.com.

Nej, dags för nytt poolbesök. Ha en fortsatt trevlig helg kära vänner.

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s