Höststorm

Hua vilken helg. Det blev som vädergubbarna siade.

Lördagen bjöd på vindar mellan 12 och 17 m/s och regn i princip hela dagen. Under natten till söndag ökade vinden och har legat mellan 17 och 23 m/s idag. Vi har haft soligt större delen av dagen, men lagom som Chip vill ut och gå så kommer det en skur. Inte så kul med regn som kommer på tvären.

Redan i fredags deklarerade jag att det blir en inomhus helg och det har jag hållit! Vi har singlat slant om vem som skulle ut med hunden, som egentligen inte heller var så pigg på promenad. Men han var ju tvungen emellanåt.

Just nu, ca 17.00, har vi ett vattenstånd som är –1 meter ungefär, vilket gör att det är mycket spännande att ta sig till och från båten. Chip åker rutschkana.

DSC_0001

DSC_0002

Trots att det varit en inomhus helg har vi inte legat på latsidan. Jonas har sorterat verktyg och maskiner. Dvs burit i land det som visat sig inte behövs. Det blev massor av plats över i stuvutrymmena i förpiken!

Jag å andra sidan har tagit helgen till att lära mig ett video-redigeringsprogram så att vi ska kunna visa alla videofilmer vi har tagit. Snart så kommer länkar till dem. Det är mycket att lära sig, hur man får bårt bakgrundsljud och ersätter med annat. Leta lämplig bakgrundsmusik osv osv.

Annons