Vi är färdig flyttade

I går var det den stora dagen. Vi lämnade över nycklarna till de nya ägarna. Jösses vad skönt att allt är klart. Vi trodde inte att vi skulle klarar tidsfristen.
I och för sig så var det länge sedan vi flyttade, drygt 20 år sedan, men att det skulle vara så mycket…….
Vi blev stammisar på Lilla Hammars återvinningsstation. Vet inte om det är positivt eller negativt. Vi har iallafall lärt oss att i fortsättningen slänger vi lite oftare. Ett jätte tack till LillaHammars personalen som fick svara på många frågor.
Det som vi inte körde iväg med till tippen skulle ju då sparas eller tas med. Det som skulle sparas blev till 2 fyllda 20-fots containrar! Det som skulle med i båten fick plats det också, fast det är förståss inte stuvat än. Men nu måste vi pusta någon dag.

Många frågar hur det känns att lämna huset och det känns förvånansvärt bra. Vi har liksom gjort upp med den perioden i vårt liv. Fast killarna tycker nog det är trist att blivit av med hemmet som de vuxit upp i. Även om båda mer eller mindre har flyttat hemmifrån nu.

Annons